Bostad, Fällforsvägen 30, Vännäs

  • 250 m²

Vännäs Hyreshus med 4st lägenheter. Hyreshus i två plan med 4 st lägenheter varav alla är uthyrda. Nyare varmgarage med förråd samt fristående carp.


Lokaltyp Bostad
Total yta 250 m²
Adress Fällforsvägen 30
Kommun Vännäs kommun
Objektsnummer 41927455
Tomtarea 1 m²
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Omgivning

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå.

Kommunikationer

Vännäs kommun är en pendlingskommun med runt 1 800 personer som arbetspendlar ut från kommunen. Det är även drygt 800 personer som pendlar in till kommunen för att arbeta.

Service

Vännäs har en gymnasieskola Liljaskolan. På skolan går ca: 900 elever på 12 gymnasieprogram. Gymnasieprogrammen som finns är bland annat fordon, bygg, hotell och turism, barn och fritid och ett antal högskoleförberedande utbildningar. I Vännäs finns också en kommunal högstadieskola, Hammarskolan, med cirka 280 elever i årskurserna 7-9. Vegaskolan som ligger i Vännäs har elever F-6 skola och fritidshem.
Förskolan Solgläntan
Solgläntan är en föräldrakooperativ förskola belägen i Yttersjö, 18 km sydväst om Umeå. Våra lokaler ligger vackert belägna vid Bjännsjöns strand. Den direkta närheten till sjö, skog och mark skapar untika pedagogiska möjligheter. Välkommen till hemsidan www.solglantanyttersjo.se för att läsa mer och för att ställa ditt barn i kö.


Byggnader
Byggnad 1
Byggnadstyp 2 planshus
Grund Torpargrund
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Tak plåt
Fasad Trä/utbytt
Fönstertyp 2-glas
Uppvärmning Direkt El
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Bilder på fastigheten