Bostad, Decauvillegatan 2, Miatorp, Helsingborg

  • 1 500 m²

Lägenhetshotell på ett lättillgängligt läge i södra Helsingborg i stadsdelen Miatorp, nära Ramlösa station. Fastigheten har anpassats till "longstay" med en viss del korttidsboende. Hotelldelen med restaurang kommer att hyras ut till en extern operatör. Det finns även en butikshyresgäst samt lager i källaren....


Lokaltyp Bostad
Total yta 1 500 m²
Adress Decauvillegatan 2
Område Miatorp
Objektsnummer 41899455
Tomtarea 1 040 m²

Beskrivning

Lägenhetshotell på ett lättillgängligt läge i södra Helsingborg i stadsdelen Miatorp, nära Ramlösa station. Fastigheten har anpassats till "longstay" med en viss del korttidsboende. Hotelldelen med restaurang kommer att hyras ut till en extern operatör. Det finns även en butikshyresgäst samt lager i källaren.

Planlösning

Fastigheten är ursprungligen en äldre byggnad som renoverats nyligen och byggts om till lägenhetshotell för både längre boende samt viss del till korttidsboende. Hotelloperatören nyttjar även en restaurang med fullt utrustat restaurangkök. Ett hyreskontrakt avses att tecknas med en grundhyra på 1,5 mkr samt en omsättningsdel baserat på 10% av omsättningen enligt hotellbokningssystemet. Budgeterad hyra är 1 985 tkr. Omfattande investeringar har gjorts i värmeåtervinningssystem ventilation och hiss m.m.


Bilder på fastigheten