Butik, Bronsgatan 7, Ystad

  • 1 030 m²

Fullt uthyrd butiks/verkstadsfastighet med bästa skyltläge längs Dragongatan/E65/väg 9 i Östra Industriområdet.


Lokaltyper Butik / Industri / Verkstad
Total yta 1 030 m²
Adress Bronsgatan 7
Objektsnummer 41920913
Tomtarea 3 m²

Beskrivning

Fullt uthyrd butiks/verkstadsfastighet med bästa skyltläge längs Dragongatan/E65/väg 9 i Östra Industriområdet.

HYRESINTÄKT

Fastigheten är för närvarande uthyrd för 666 000 kr/år i kallhyra. Kontraktet löper till 2022-12-31. 

Hela fastigheten är uthyrd till en hyresgäst som har rätt att hyra ut i andrahand vilket görs till två separata hyresgäster.


FASTIGHETSBESKRIVNING

Fastigheten ligger med bästa skyltläge längs Dragongatan/E65/väg 9 i Östra Industriområdet. Det passerar uppemot 11 000 fordon per dygn.
På tomten står en mörkgrå byggnad  från år 1984. Huvudinfarten till fastigheten är från Bronsgatan som lätt nås från Dragongatan.
Byggnaden har en högre del på ca 480 kvm med totalt sex stora portar mot gården. Här finns en stor verkstad med två nyare stora portar mot gården på ca 4x4 och 4x3,5 m (bxh). På golvet ligger klinkergolv och det finns oljeavskiljare. På hörnan finns en lite mindre verkstad med betonggolv samt en nyare och en äldre port, Sidan om finns en tvätthall med betonggolv och oljeavskiljare samt en äldre port mot gården.
I den högre byggnaden finns även nyare personalrum med kök och helkaklat omklädningsrum som renoverades runt år 2010. Sidan om finns två större kontorsrum med laminatgolv samt en reception med klinkergolv. Denna del är på ca 120 kvm. Ovanför finns ett stort fläktrum som även går att använda som lager.
Mot Dragongatan finns en lägre byggnad, Delen som angränsar till verkstadsdelen används idag som lager men har tidigare varit showroom med port mot gården och utgång till gatan. Här finns även ett kontorsrum och helkaklat wc från runt år 2010. Sidan om finns en butiksdel på ca 350 kvm i öppen planlösning med port mot gården samt utgång både mot gård och gata.
Hela gården är inhägnad och har två stora grindar, en mot Dragongatan och en mot Bronsgatan. Tomten är i huvudsak asfalterad och det finns runt 25 uppmärkta p-platser.
Hela fastigheten är i nuläget uthyrd.

KOMMUNIKATIONER

Fastigheten är mycket lätt att nå med bil och lastbil från Dragongatan/E65 till Bronsgatan som är parallellgator. Till Tågstationen och hamnen är det ca 1 km.

OMGIVNING/NATUR

Fastigheten ligger i Östra industriområdet som är ett område för handel och lättare industri i Östra delen av Ystad.

NÄRSERVICE

Till centrala Ystad med rikt utbud av affärer, restauranger, banker mm är det ca 1 km.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Betongplatta
Fasad Lättbetong
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmning Luft/luft värmepumpar
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA
Bilder på fastigheten