Bostad, Bossabovägen 3, Sölvesborg

  • 555 m²
  • Enligt överenskommelse

Välskött hyresfastighet med tre stora lägenheter, en 3:a om 115 m² och två 4:or om 145 m² och en lagerbyggnad om ca 150 m², totalt ca 555 m². Plattbelagda uteplatser, asfalterad parkeringsyta. Ägarenhar investerat och renoverat löpande både invändigt och utvändigt och fastigheten bedöms vara i gott skick. Alla lägenheter och lagerbyggnad är uthyrt, för ny ägare är det pengar in från dag ett. Fastigheten ligger med mycket bra läge i bostadsområde nära förskola, skolor, vårdcentral, vackra strövo...


Lokaltyp Bostad
Total yta 555 m²
Adress Bossabovägen 3
Kommun Sölvesborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41924402
Tomtarea 1 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välskött hyresfastighet med tre stora lägenheter, en 3:a om 115 m² och två 4:or om 145 m² och en lagerbyggnad om ca 150 m², totalt ca 555 m². Plattbelagda uteplatser, asfalterad parkeringsyta. Ägaren har investerat och renoverat löpande både invändigt och utvändigt och fastigheten bedöms vara i gott skick. Alla lägenheter och lagerbyggnad är uthyrt, för ny ägare är det pengar in från dag ett. Fastigheten ligger med mycket bra läge i bostadsområde nära förskola, skolor, vårdcentral, vackra strövområden, hav och småbåtshamn och några minuter in till centrum.


Byggnader
Byggnad 1
Byggnadstyp Småhusbyggnad
Karta