Industri, Basvägen, Torvalla Industrifastigheter, Ope

  • 3 110 m²

Torvalla Företagspark.


Lokaltyper Industri / Verkstad
Total yta 3 110 m²
Adress Basvägen
Område Torvalla Industrifastigheter
Objektsnummer 41919604

Beskrivning

Nu ges möjligheten att äga sin egen lokal och anpassa planritningen utifrån företagets verksamhet. Nyproducerade verksamhetslokaler med lukrativt läge i Torvalla i Östersund. Dessa lokaler passar för alla typer av företag, allt från åkerier till ett gym eller en restaurang. Detaljplanen medger småindustri, kontor och centrumändamål.

Planlösning

I etapp ett, planeras 20 st. verksamhetslokaler att byggas på mellan 153-158 m2. Tidplanen är att dessa ska vara inflyttningsklara under sommaren 2020. Verksamhetslokalerna kommer att bestå av två våningsplan. Du som köper en eller flera av verksamhetslokalerna kommer att omges av andra likasinnade entreprenörer, vilket kan innebära ytterligare fördelar. Att äga sin egen lokal sänker vanligtvis lokalkostnaderna med 60–80%.

Närliggande företag

I östra delen av Torvalla ligger industriområdet som idag har en omkrets på ca fyra kilometer. Där finns idag flera olika typer av verksamheter. Området har haft en positiv utveckling och i samband med detta bygge kommer tillväxten fortsätta att öka. I dagsläget finns det både större kedjor som etablerat sig i Torvalla, såsom Jysk och Mio, men även entreprenad- och maskinföretag. Utöver handels och industriföretagen finns dessutom lunchrestauranger som serverar thaimat och pizza, det finns även ett Coop.


Byggnader
Byggnad 1
Bilder på fastigheten