Bostad, Bävervägen 5, Finspång, Finspång

  • 4 015 m²

Fint och lättförvaltat fastighetsbestånd med 47 st lägenheter. Lägenheterna håller en god standard och är mycket lättuthyrda, därav inga vakanser.


Lokaltyp Bostad
Total yta 4 015 m²
Adress Bävervägen 5
Område Finspång
Byggår 1972
Renoveringsår Se renoveringsförteckning
Objektsnummer 41922668
Taxeringsvärde 16727000 kr
Hyresintäkt 4100000 kr/år
Driftkostnad 1400000 kr/år
Tomtarea 7 872 m²
Pris 75 000 000 kr
Bifogade filer

Beskrivning

Fint och lättförvaltat fastighetsbestånd med 47 st lägenheter fördelade på tre byggnader om 2 respektive 3 plan med adresserna Bävervägen 5, 7 och 15. Lägenheterna håller en god standard och är mycket lättuthyrda, därrav inga förekomna vakanser. Hyresintäkt 4,1 milj/år samt driftkostnad 1,4 milj/år. Transaktionen görs genom paketering till ett nytt dotterbolag. Finspång kommun har en positiv infrastruktur med tillväxt. Lokaliserat några mil från Norrköping.

Omgivning

Närhet till fina naturområden.

Kommunikationer

Busskommunikationer ett par hundra meter från fastigheten.

Planlösning

Lägenheterna har i sitt grundutförande; Plastmatta/laminatgolv i hall, kök, sovrum samt parketgolv i vardagsrum. Kök med vit skåpsinredning (från byggåret). vitvaror konternuelligt utbytta efter behov. Badrum med plastmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna (från byggåret), handfat, wc och badkar allt dusch. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Några av köken samt ca 10 st av badrummen är renoverade under senare år. Golv och ytskikt är renoverade/utbytta efter behov. Den totala upplevelsen av bostäderna är fräscht, välskött och väl underhållet. Alla lägenhetsinnehavare har tillgång till ett förråd samt ett gemensamt cykelförråd. Bävervägen 15A-E har 31 lägenheter fördelade på 3 plan. Huset har inte hiss. I källarplanet finns en fin tvättstuga samt förråd till samtliga lägenheter. Bävervägen 5A-B har 8 lägenheter fördelade på två plan. Ej källare på huset. Bävervägen 7A-B har 8 lägenheter fördelade på två plan. Ej källare på huset.

Parkering

40 st p-platser. 23 st garage.

Service

Finspång kommun har ett brett serviceutbud med butiker, barnomsorg samt ett näringsliv med fin utveckling. Finspång kommun har ca 21 000invånare och har en inflyttningsökning.

Uppvärmning

Fjärrvärme


Byggnader
Byggnad 1
Stomme Trä/Betong
Bjälklag Trä/Betong
Tak Papp
Fasad Tegel
Fönstertyp 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Avlopp/vatten Kommunalt