Butik, Artillerigatan 7A, Landskrona, Landskrona

  • 111 m²
  • Enligt överenskommelse

Centralt belägen butikslokal till salu (bostadsrättslokal) om 111 kvm på hörnläge med stora skyltfönster och parkeringsmöjligheter alldeles utanför butiken. Ett bra läge med gångavstånd till det mesta. Välkommen på visning! Ring Pernilla Corsing på 0709-50 18 99 för mer information och visning. Tänk på att ha lånelöfte klart innan ni bokar!...


Lokaltyper Butik / Kontor / Övrigt
Total yta 111 m²
Adress Artillerigatan 7A
Område Landskrona
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41920983

Beskrivning

Centralt belägen butikslokal till salu (bostadsrättslokal) om 111 kvm på hörnläge med stora skyltfönster och parkeringsmöjligheter alldeles utanför butiken. Ett bra läge med gångavstånd till det mesta. Välkommen på visning! Ring Pernilla Corsing på 0709-50 18 99 för mer information och visning. Tänk på att ha lånelöfte klart innan ni bokar!

Omgivning

I centrum har du direkt närhet till havet och Öresund. De större städerna Helsingborg, Malmö och Lund når du bekvämt via tåg, buss eller bil. Landskrona är en småstad med korta avstånd vilket gör att du snabbt och tryggt förflyttar dig mellan centrum, jobb eller bostad inom några minuter. I centrum finner du små charmiga gågator, kvarter och gårdar. Rådhustorget liksom Kasernplan är platser för små och stora evenemang. På Badhusgatan har du Citadellbadet, strandpromenaden, slottet, småbåtsmarinan, minigolf och Seglarpaviljongen runt knuten. Helt enkelt en stad att trivas i och närhet till det mesta!


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning HSB BRF Landora i Landskrona är en äkta bostadsrättsförening och omfattar förvaltningen av fastigheten Cykeln 2 med adress Artillerigatan 7 A-E, vilket innehåller 32 lägenheter och en lokal med bostadsrätt med en total yta av 1 579 kvm, samt 6 bilplatser.
Byggnadstyp Övrig