Lager, Kilgatan 8, Holmängen, Vänersborg

ERA Kommersiellt Friskvård (6 m) Kommunikation (190 m) Shopping (327 m) Parkering (414 m) Bränslestation (459 m) Bilservice (573 m) Grönområde (861 m)

Nu finns endast 2 st kvar av 8 st. Nybyggd industribyggnad med 8 st hallar som säljes separat i bostadsrättsform. Varje hall är om 95 kvm med tillh...

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Lager/Logistik/Övrigt
Total yta 2 402 m²
Adress Kilgatan 8
Område Holmängen
Tomtarea 2 402 m²
Pris 850 000 kr
Objektsnr 41887809
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu finns endast 2 st kvar av 8 st. Nybyggd industribyggnad med 8 st hallar som säljes separat i bostadsrättsform. Varje hall är om 95 kvm med tillhörande entresolplan om 40 kvm. Passande för t.ex. företagare. Lätt att köra in med mindre lastbil, använda hallen som lager/förvaring eller som en egen verkstad. Porten till hallen är 4,20 x 5,00 meter. Industribyggnaden är välisolerad och vinterbonad för den som vill utnyttja hallen året runt. Armerad betongplatta på mark som tål 1 000 kg per kvm. Alla hallar är separata brandceller. För låga driftskostnader ingår luftvärmepump i varje hall, Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och anslutningsavgift betald. Varje hall har en egen mätare för el. Rör för fiber är framdraget, där bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang. Avgiften är beräknad till 3370 kr + moms per månad men kan justeras upp eller ned beroende på att alla kostnader ej är fastställda Hela området är inhägnat och de hårdgjorda ytorna är asfalter BYGGNADSBESKRIVNING Industrienhet, tomtmark (411) som kommer att göras om till typkod (420) efter byggnationens färdigställande (Industrienhet, industrihotell). Mark, värde: 288 000 kr Summavärde: 288 000 kr Taxeringsår: 2013 Unikt tillfälle! Nybyggd industribyggnad med 8 st hallar som säljes separat i bostadsrättsform. Varje hall är om 95 kvm med tillhörande entresolplan om 40 kvm. Passande för t.ex. företagare. Lätt att köra in med mindre lastbil, använda hallen som lager/förvaring eller som en egen verkstad. Porten till hallen är 4,20 x 5,00 meter. Industribyggnaden är välisolerad och vinterbonad för den som vill utnyttja hallen året runt. Armerad betongplatta på mark som tål 1 000 kg per kvm. Alla hallar är separata brandceller. För låga driftskostnader ingår luftvärmepump i varje hall, Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och anslutningsavgift är betald. Varje hall har en egen mätare för el. Rör för fiber är framdraget, där bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang. Hela området är inhägnat och de hårdgjorda ytorna är asfalterade. Bostadsrättsföreningen har en egen huvudmätare och varje hall har en undermätare för avläsning för varje köpare. Avgiften är 3370 kr+ moms. I avgiften ingår hyra på ränta på lånet, löpande underhåll, fastighetsstädning och förvaltning, belysning samt försäkring för fastigheten. 10 st parkeringsplatser finns inom fastigheten. På marken kommer det finnas asfalterade ytor och fastigheten kommer bli inhängnat område. Byggnad kommer står klar hösten 2016 om allt går som planerat. Vid 6 st förhandstecknade av hallar så kommer bygget av industribyggnaden påbörjas.

Uppvärmning

Luftvärmepump

Byggnader
Byggnad 1
Uppvärmning Luftvärmepump