Industri, Åkaregatan 2, Danmarks-Säby, Uppsala

Mäklarhuset Kommersiella Uppsala Bilservice (102 m) Restaurang (139 m) Kommunikation (361 m) Shopping (377 m) Bränslestation (661 m)

Nu finns chansen att förvärva en hyresfastighet som är under uppförande som är ypperlig för butik/utställning/kontor. Byggnaden som beräknas vara klar under kvartal 1 2018 och är i sin helhet möjlig att disponera för den nya ägaren. Byggnaden uppförs i tre plan lämpat för utställning, kontor samt ett källarplan för garage eller produktion. Mellan källaren och plan 1 och 2 installeras en varuhiss för tyngre laster (t.ex. bilar). Fastigheten utgör en hörntomt Gnistagatan/Åkaregatan med ett mycket...

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Industri/Verkstad/Kontor/Lager/Logistik
Total yta 4 325 m²
Adress Åkaregatan 2
Område Danmarks-Säby
Byggår 2017
Taxeringsvärde 2394000 kr
Tomtarea 2 520 m²
Objektsnr 41887544
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva en hyresfastighet som är under uppförande som är ypperlig för butik/utställning/kontor. Byggnaden som beräknas vara klar under kvartal 1 2018 och är i sin helhet möjlig att disponera för den nya ägaren. Byggnaden uppförs i tre plan lämpat för utställning, kontor samt ett källarplan för garage eller produktion. Mellan källaren och plan 1 och 2 installeras en varuhiss för tyngre laster (t.ex. bilar). Fastigheten utgör en hörntomt Gnistagatan/Åkaregatan med ett mycket bra exponeringsläge mot Uppsalas södra infart. Pris enligt anbud, kontakta mäklaren!

Omgivning

Området är expansivt och idag finns i området bland annat Netonnet, ICA Maxi, MAX, OKQ8, Preem, Volvo Lastvagnar, Hedin Bil, Biltrean, XL Bygg, Hallsjö Brädgård m.fl. Sedan ligger Boländerna med IKEA, Bauhaus, Biltema, Plantagen, Clas Ohlsson och Bolands City med diverse service och handel endast 5 minuters bilfärd bort.

Kommunikationer

Bussar längs Almungevägen.

Vägbeskrivning

Se bifogad karta.

Byggnader
Kontor
Beskrivning Markplan kommer ha en öppen planlösning lämpad för butik/utställning och kontor. Plan 1 kommer ha en öppen planlösning för både kontor och utställningsytor. Det är förstärkt golv vilket gör att tunga laster kan ställas ut på plan 1 ( tex fordon). Det komm
Byggnadstyp Hyreshusbyggnad