Kontor, Vikingagatan 20, Vasastan, Stockholm

  • 63 m²

Elegant lokal med exklusiv känsla i trendiga Vasastan - Vikingagatan 20


Lokaltyp Kontor
Total yta 63 m²
Adress Vikingagatan 20
Område Vasastan
Publicerad 2023-09-18
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41963163

Beskrivning

###Beskrivning
Välkommen till denna eleganta lokal på Vikingagatan 20 - en unik möjlighet för kontors- eller showroomverksamhet. De stora fönsterpartierna bjuder in till ett härligt ljusinsläpp samtidigt som det skapar en imponerande syn utifrån. Lokalens sobra färgsättning på ytskikt samt fina golv skapar en välkomnande atmosfär vid entrén. Planlösningen är fördelad i två separata rum som ger möjlighet att separera showroom och kontor. Den generösa takhöjden skapar en känsla av exklusivitet som ger en extra touch av elegans till denna lokal. Vidare in i lokalen finns ett fullt utrustat kök och en WC. Denna lokal är en möjlighet du inte vill missa. Kontakta ansvariga mäklare för visning.

###Område
Vikingagatan 20 är en eftertraktad adress i ett av Stockholms mest trendiga och centrala områden - Vasastan. Detta område är känt för sin unika kombination av historisk charm och modern stil, vilket skapar en livlig och pulserande atmosfär som lockar både lokala och besökare. Området är omgivet av vackra grönområden som Observatorielunden och Vasaparken, där man kan njuta av promenader, jogging eller picknick under soliga dagar. Vikingagatan 20 ligger också inom gångavstånd till flera populära restauranger, kaféer, butiker och andra nöjen som erbjuder en rad olika mat- och shoppingalternativ. Kommunikationerna är också utmärkta, med närheten till Odenplan tunnelbanestation, där flera linjer passerar, inklusive gröna och blåa linjerna. Detta ger enkel och snabb tillgång till hela staden, inklusive Stockholms centralstation, som nås på bara några minuter.

###Fakta
Hyra: 15 851 SEK/mån exkl. moms.
F-Skatt: 1 386 SEK/mån exkl. moms.
Pris: Högstbjudande.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Oscar Hammenstål: Mobil: +46 (0)704 35 36 45, Tel: +46(0)8-23 20 70, Mail: Oscar@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:

Bilder på fastigheten