Övrigt, Järnvägsgatan 1, Eldsberga

  • 800 m²

F.d. livsmedelsbutik med goda möjligheter för olika typer av verksamhet. Bra butiksläge då den är belägen i de centrala delarna av samhället och lätt.


Lokaltyp Övrigt
Total yta 800 m²
Adress Järnvägsgatan 1
Kommun Halmstads kommun
Objektsnummer 41933294
Tomtarea 2 m²
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

F.d. livsmedelsbutik med goda möjligheter för olika typer av verksamhet. Bra butiksläge då den är belägen i de centrala delarna av samhället och lätt åtkomlig från väg 15, goda parkeringsmöjligheter. Varför inte mindre produktionsverksamhet, kafé, frisör eller annat? Varuintag som är lätt åtkomligt för lastbilar.

På entréplanet finns stora butikslokaler, lager, fyra kylrum, ett frysrum, lastbrygga m.m. På ovanvåningen finns kontor- och personalutrymmen. Ovanvåningen har tidigare varit bostad och består av 3 rum, pentry samt WC. I källaren finns pannrum m.m.

För vidare information kring vilka verksamheter som tillåts, se bifogade planbestämmelser och förtydligande från Boverket i bifogad länk.

Byggnaden uppfördes ursprungligen som bostad i början av 1900-talet och har sedan byggts om till lanthandel och byggts ut i flera omgångar på senare år. Nuvarande ägare har drivit livsmedelsbutik sedan 1990 men idag står lokalerna tomma och fria för köparen att nyttja.

Säljaren avser att sälja fastigheten med friskrivning för dolda fel.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Betongplatta och källare
Stomme Trä och betong
Tak Plåt och papp
Utvändiga plåtarbeten Lackerad plåt
Fasad Trä
Fönstertyp Säkerhetsglas
Ventilation Mekanisk till o frånluft med återvinning
Uppvärmning Vattenburen elpanna från 2009
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA
Karta