Industri, Verkstadsgatan 5, Borås

Mäklarhuset Bergqvist & Davidsson i Borås AB Bilservice (103 m) Shopping (128 m) Kommunikation (321 m) Restaurang (589 m)

Produktion och lagerfastighet i bra skick med centralt läge i ett spännande och dynamiskt område där många nyetableringar sker av såväl stora som små företag. Flertalet lastportar till både produktions-/butiksdel samt till lageravdelning. Fastigheten har en kontorsdel med moderna kontor och mötesrum. Produktionsavdelningen har ett större fika/lunchrum i entresolplan. Uppvärmning genom fjärrvärme samt stödvärme från luftvärme. Varmt och kallager. Stor uppställningsyta och vändradie för lastbilar....

Fakta om fastigheten
Fastighetstyper Industri/Verkstad/Lager/Logistik
Total yta 1 990 m²
Adress Verkstadsgatan 5
Byggår 1971
Taxeringsvärde 5543000 kr
Driftkostnad 200000 kr/år
Tomtarea 4 667 m²
Pris 11 000 000 kr
Objektsnr 41894110
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Produktion och lagerfastighet i bra skick med centralt läge i ett spännande och dynamiskt område där många nyetableringar sker av såväl stora som små företag. Flertalet lastportar till både produktions-/butiksdel samt till lageravdelning. Fastigheten har en kontorsdel med moderna kontor och mötesrum. Produktionsavdelningen har ett större fika/lunchrum i entresolplan. Uppvärmning genom fjärrvärme samt stödvärme från luftvärme. Varmt och kallager. Stor uppställningsyta och vändradie för lastbilar. Nära påfartsväg till R40 såväl som Borås centrum. Ytor fördelade enligt följande: Kontor: 177 kvm Verkstad: 1635 kvm Kallager: 132 kvm Övrigt: 197 kvm.

Byggnader
Byggnad 1
Byggnadstyp Produktionslokal
Byggnad 2
Byggnadstyp Kontorsbyggnad
Byggnad 3
Byggnadstyp Lager