Industri, Verkstadsgatan 5, Borås

  • 1 990 m²

Produktion och lagerfastighet i bra skick med centralt läge i ett spännande och dynamiskt område där många nyetableringar sker av såväl stora som små företag. Flertalet lastportar till både produktions-/butiksdel samt till lageravdelning. Fastigheten har en kontorsdel med moderna kontor och mötesrum. Produktionsavdelningen har ett större fika/lunchrum i entresolplan. Uppvärmning genom fjärrvärme samt stödvärme från luftvärme. Varmt och kallager. Stor uppställningsyta och vändradie för lastbilar....


Lokaltyper Industri / Verkstad / Lager / Logistik
Total yta 1 990 m²
Adress Verkstadsgatan 5
Kommun Borås kommun
Objektsnummer 41894110
Tomtarea 4 m²

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Produktion och lagerfastighet i bra skick med centralt läge i ett spännande och dynamiskt område där många nyetableringar sker av såväl stora som små företag. Flertalet lastportar till både produktions-/butiksdel samt till lageravdelning.
Fastigheten har en kontorsdel med moderna kontor och mötesrum. Produktionsavdelningen har ett större fika/lunchrum i entresolplan.
Uppvärmning genom fjärrvärme samt stödvärme från luftvärme. Varmt och kallager. Stor uppställningsyta och vändradie för lastbilar.
Nära påfartsväg till R40 såväl som Borås centrum.

Ytor fördelade enligt följande:
Kontor: 177 kvm
Verkstad: 1635 kvm
Kallager: 132 kvm
Övrigt: 197 kvm


Byggnader
Byggnad 1
Byggnadstyp Produktionslokal