Övrigt, Strandvägen 3, Vegby, Vegby

  • 120 m²

Café Nyfiket Idylliskt belägen café/restaurang utmed väg 1700 vid Södra Sämsjöns norra strand i anslutning till Sjöparken Vegby. Här i anslutning till parken och med hänförande utsikt över sjön har det bedrivits caféverksamhet sedan 2004. Verksamheten har utvecklingspotential under både sommar- och vinterperioden. Cafét är utrustat med ett väl fungerande kök för både lunch och fika och rymmer ca 40 sittplatser inne och ca 40 ute delvis under tak. Byggnaden om ca 100 kvm har ett inglasat uterum o...


Lokaltyp Övrigt
Total yta 120 m²
Adress Strandvägen 3
Område Vegby
Objektsnummer 41922672
Tomtarea 987 m²
Pris 595 000 kr

Beskrivning

Café Nyfiket Idylliskt belägen café/restaurang utmed väg 1700 vid Södra Sämsjöns norra strand i anslutning till Sjöparken Vegby. Här i anslutning till parken och med hänförande utsikt över sjön har det bedrivits caféverksamhet sedan 2004. Verksamheten har utvecklingspotential under både sommar- och vinterperioden. Cafét är utrustat med ett väl fungerande kök för både lunch och fika och rymmer ca 40 sittplatser inne och ca 40 ute delvis under tak. Byggnaden om ca 100 kvm har ett inglasat uterum om ca 20 kvm och en terass under tak på ca 20 kvm samt ett fristående förråd om ca 10 kvm. Samtliga inventarier (se inventarielista) ingår naturligtvis i köpet. Verksamheten har ett centralt och bra läge med ett stort upptagningsområde. Caféet och Sjöparken vid sjön är ett välkänt utflyktsmål, här finns bla. grillstugor, fotbollsgolf, minigolf, lekplats, campingplats och sommarstugeområden. Väg 1700 är väl trafikerad och den nedlagda banvallen har blivit en populär cykelled med Café Nyfiket som mål för en fikapaus. Marken arrenderas av Ulricehamns kommun för en avgift om 2 800 kr per år. Cafét är livsmedelsgodkänd 2018, har kommunalt VA och eget elabonnemang.


Byggnader
Byggnad 1
Beskrivning Uppvärmning, kylning och ventilation Panasonic luft/luft värmepump och oljefyllda elradiatorer. Vatten och avloppstyp Kommunalt vatten och avlopp.
Byggnadstyp Övrig