Butik, Skarprättarvägen 1, Järfälla

  • 170 m²

Nya kombilokaler som du äger själv i stället för att hyra! Bästa läge i ett väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 , övriga västerort, Stockholm C samt Arlanda och Bromma Flygplatser. Moderna bostadsrättslokaler som du äger själv istället för att hyra. Brf Kallhäll 9:45 med adress Skarprättarvägen 1 är en bostadsrättsförening med totalt 19 företagslokaler som produceras för företagare som har behov av rationella, funktionella, flexibla och billiga lokaler. Bästa lä...


Lokaltyper Butik / Industri / Verkstad / Kontor
Total yta 170 m²
Adress Skarprättarvägen 1
Kommun Järfälla kommun
Objektsnummer 41929048

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nya kombilokaler som du äger själv i stället för att hyra! Bästa läge i ett väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 , övriga västerort, Stockholm C samt Arlanda och Bromma Flygplatser.


Moderna bostadsrättslokaler som du äger själv istället för att hyra.

Brf Kallhäll 9:45 med adress Skarprättarvägen 1 är en bostadsrättsförening med totalt 19 företagslokaler som produceras för företagare som har behov av rationella, funktionella, flexibla och billiga lokaler.

Bästa läge i ett väletablerat industriområde med snabb access till både E18 och E4 , övriga västerort, Stockholm C samt Arlanda och Bromma Flygplatser. Järfälla kommun är en av Stockholms mest expansiva kommuner vilket borgar för en lyckosam etablering här.

Lokalerna är utmärkta för lätt industri, verkstad och eller lager. Ytan 170m² är fördelad lika på två plan.

Nedre plan har högt till tak ca 4,8 m och stora portar om 4x4,5m. Separat gångdörr.
Oljeavskiljare (gemensam för fastigheten).
Övre planet har fönster åt två håll vilket ger bra ljusinsläpp. Ytan kan med fördel användas som personalutrymme, pentry, badrum, omklädningsrum, kontor, konferensrum, lager etc.

Lokalerna inreds och anpassas för den egna verksamheten av respektive bostadsrättsinnhavare som på så sätt kan anpassa både totalkostnaden och lokalens funktion. Lokalen är förberedd med grundbelysning, grundventilation, avlämningar fö v/a samt en egen el-central.

Instängslad fastighet för högsta säkerhet.

Så här kan en kostnadskalkyl se ut för en lokal om 170m²
Pris: 1 895 000 kr
Månadsavgift: 5 799 kr
Belåning: 60%
Ränta: 3790 kr/mån (2,5% )

Totalt ca: 8 200 kr/mån

Driftkostnader som värme och el tillkommer.

Fastighetsskatt, underhåll, administration, snöröjning etc ingår i avgiften.

Kontakta Swedbank Kommersiella fastigheter för mer information.Bilder på fastigheten