Övrigt, Kungsgatan 71, Centrum, Uppsala

  • 111 m²
  • Flexibelt enligt överensk.

Frisörsalong med bra och tilltalande cityläge intill Uppsala centralstation!


Lokaltyp Övrigt
Total yta 111 m²
Adress Kungsgatan 71
Område Centrum
Tillträde Flexibelt enligt överensk.
Objektsnummer 41927393

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en mycket fin frisörsalong med härlig takhöjd om ca 5 meter och ett centralt läge med tre stora skyltfönster som ger ett fint exponeringsläge. Total yta om 111 kvm med ett entresolplan finns som idag används som lager. Salongen fördelas på en stor öppen del som idag rymmer 8 frisörstolar plus tre sköljplatser, ett separat kök med tillhörande mat/personalrum samt ett helkaklat våtrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Omgivning

Mitt i Uppsalas stadskärna har du perfekt läge för både drop in men även bokade tider. Här har du en stor potentiell kundkrets som passerar varje dag!

Kommunikationer

Beläget nära Uppsalas centralstation gör att du här har förbipasserande Stadsbussar, regionbussar, norr och södergående tåg och biltrafik utanför.

Parkering

På tvärgata samt i parkeringsgarage intill

Service

I närområdet ligger vårdcentral, gym, livsmedelsbutik och restauranger

Vägbeskrivning

Ett stenkast från Uppsala centralstation finner du denna frisörsalong. Här har du bra skyltläge för både gångtrafikant och biltrafik.

Närliggande företag

Nordic Wellnes, Hikari Sushi, Swedbank, IP Only, Elite Hotel

Övrigt

Övrigt:
Mer information om objektet hittar du på vår hemsida: https: //www.husmanhagberg.se/objekt/?objectid=OBJ27287_1746493676.


Bilder på fastigheten