Bostad, Bangårdsgatan 15-17AB, Nässjö

  • 1 778 m²

Hyresfastigheter mitt i centrala Nässjö med bostäder, kontor, lager och garage.


Lokaltyper Bostad / Butik / Kontor
Total yta 1 778 m²
Adress Bangårdsgatan 15-17AB
Kommun Nässjö kommun
Objektsnummer 41938407
Tomtarea 1 m²

Beskrivning

Två intilliggande hyresfastigheter i centrala Nässjö. Totalt 7 bostadslägenheter samt lokaler för kontor, butik, lager och snickeri. Nio p-platser på asfalterad innergård. Fjärrvärme samt fiber finns. Fastigheterna är belägna mitt i stadskärnan, ca 400 meter från järnvägsstationen och något kvarter från torget.

Bolagsöverlåtelse. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren Larssan Lundberg för mer information och visning.

FASTIGHETSBESKRIVNING

Fastigheterna Hjorten 4 och 5 ligger intill varandra. På respektive fastighet finns två byggnader, en som vetter mot gatan samt en på innergården. Fastigheterna är planerade så att de med fördel förvaltas som en enhet.
På Hjorten 4 med adress Bangårdsgatan 17 består av A huset som är vänt mot gatan och B huset som är inne på gården. 17A nyttjas hela byggnaden som kontor men kan byggas om till en eller flera lägenheter. Primär Fastighetsförvaltning är hyresgäst och nyttjar hela huset. 17B består av 5 lägenheter i gott skick samt gemensam tvättstuga i källarplan. Dessutom finns en lokal som är uthyrd till Röda korset som idag nyttjas som butik men bland annat har varit syatelje och lager.
Hjorten 5 har adressen Bangårdsgatan 15 och har även den två byggnader där A byggnaden är mot gatan och B byggnaden inne på gården. Byggnaden 15A vid gatan består av en butikslokal på gatuplan som hyrs av Röda Korset. Ovanför butikslokalen finns två större lägenheter, ett på vardera plan. Gårdsbyggnaden 15B består av flera mindre lokaler såsom verkstad, lager/förråd, samlingslokal, garage m.m.

NÄSSJÖ KOMMUN

Nässjö kommun är en kommun i Jönköpings län. Centralort är Nässjö. Kommunen ligger på det som brukar benämnas småländska höglandet. Kommunen har en befolkningsmängd om ca 32 000 personer med en positiv utveckling de senaste decenniet. Av dessa bor ca 18 000 i Nässjö tätort. Kommunen är den största arbetsgivaren med ca 3100 arbetstillällen.


Byggnader
Byggnad 1
Grund Torpargrund
Stomme Trä
Utvändiga plåtarbeten Lackerad plåt
Fasad Puts
Fönstertyp 2-glas träfönster
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning Direkt el
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA