Industri, Örkroken 2, lokal 11, Älta

  • 208 m²

Lokalen som är på ca 208 m2, fördelat på två plan, har en öppen flexibel planlösning och köparen inreder själv utifrån behov och önskemål. Grannlok...


Lokaltyper Industri / Verkstad / Lager / Logistik
Total yta 208 m²
Adress Örkroken 2, lokal 11
Kommun Nacka kommun
Objektsnummer 41929142

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Industrilokal i Ältaberg med bra tillgänglighet precis intill Tyresövägen. Lokalen som är på ca 208 m2, fördelat på två plan, har en öppen flexibel planlösning och köparen inreder själv utifrån behov och önskemål. En generös om ca 4,8 m takhöjd och stora lastportar ger goda möjligheter att bedriva en mängd olika verksamheter som till exempel produktion, verkstad, kontor, lager och butik. Tre p-platser tillhör lokalen.

FASTIGHETSBESKRIVNING

Fastigheten till tomträtten Ältaberg 10:35 ägs av Bostadsrättsföreningen Ältaberg 10:35 och utgörs av 18 bostadsrättslokaler i en byggnad om totalt 3 744 kvm, uppförd 2013. Stålstomme på gjuten armerad betongplatta med ytterväggar i plåt, yttertak av papp och innerväggar i vitplåt. Tomtareal om 4 131 kvm, staketomgärdad, asfalterad, anlagd med p-platser, kör- och uppställningsytor.
Köparen måste vara företag som bedriver momspliktig verksamhet.

PLANLÖSNING

Entré via vikport (4,5 m hög, 4,0 m bred ) alternativt dörr. Tre stycken markerade p-platser utomhus och i direkt anslutning till lokalen, inhägnat på fastighetens tomt.

OMGIVNING/NATUR

Ältabergs industriområde är det senast etablerade industriområdet i Nacka kommun. Området utgörs av ca 70 000 kvm mark med ett 30-tal verksamheter. Detaljplanen för området vann laga kraft 2010. Området har blivit mycket populärt och
är i det närmaste fullt utbyggt. Närhet till motorvägsavfarter, Tyresö, Nacka och Nynäsvägen. Området trafikeras av SL-buss. Omgivningen utgörs huvudsakligen av nybyggda industrier och en pågående byggnation av ett bostadsområde i söder.

KOMMUNIKATIONERNÄRSERVICE

Avstånd Älta C ca 1,5 km, Tyresö C ca 3 km, Sickla ca 8 km, Stockholm C ca 12 km.

BRF ÄLTABERG 10:35

EKONOMI
Andelstal 5,56%
Månadsavgift 6 400 kr/mån ex moms
Ingår 3 st parkeringsplatser, fastighetsskatt, VA och fastighetsskötsel
Ingår ej: El
Försäkring 
Sophantering
Pantsättningsavgift
1% av prisbasbelopp
Överlåtelseavgift
2,5% av prisbasbelopp


Byggnader
Byggnad 1
Fasad Plåt
Fönstertyp 2-glas
Ventilation Mekanisk
Uppvärmning Bergvärme med golvvärme på entréplan.
Avlopp/vatten Vatten/avlopp: Kommunalt VA
Karta


Bilder på fastigheten