Bostad, Åhusvägen 41, Båstad, Båstad

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling AB Shopping (76 m) Restaurang (159 m) Friskvård (165 m) Kommunikation (325 m)

Dubbeltomt med utvecklingsmöjligheter!

Fakta om fastigheten
Fastighetstyp Bostad
Total yta 460 m²
Adress Åhusvägen 41
Område Båstad
Tomtarea 1 506 m²
Pris 8 500 000 kr
Objektsnr 41888291
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Dubbeltomt med över 1500 kvm centralt på Malen i Båstad med möjlighet att uppföra bostäder eller utveckla befintliga byggnader. Med endast 500 meter till havet och service är detta optimalt läge för exploatering av bostäder.

Omgivning

Bjärehalvön omfattar Båstad kommun och avgränsas av Laholmsbukten i norr och Skälderviken i söder. De största tätorterna är Båstad, Förslöv, Torekov, Västra Karup, Grevie och Östra Karup. Landskapet är skiftande med sandstränder och dramatiska klippor vid Hovs Hallar och ett levande jordbrukslandskap som omgärdar den vackra Hallandsåsen.

Kommunikationer

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Planlösning

I Båstad på centralt läge vid Malen finns nu möjlighet att förvärva två exploateringsbara tomter för bostäder. På båda tomterna finns idag befintliga byggnader, varav den ena idag används som ett pensionat. Möjligheter att både bevara och utveckla befintliga byggnader eller exploatera nya bostäder. För mer information om möjligheter vänligen se bifogad detaljplan.

Service

I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café och restaurang.

Örebäcksvägen 3 & Köpmansgatan, Båstad

Exploateringsbara tomter på Malen i centrala Båstad!

Visad