Bostad, Åhusvägen 41, Båstad, Båstad

Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling AB Shopping (76 m) Restaurang (159 m) Friskvård (165 m) Kommunikation (325 m)

Dubbeltomt med utvecklingsmöjligheter!

Fakta om fastigheten
Fastighetstyp Bostad
Total yta 460 m²
Adress Åhusvägen 41
Område Båstad
Tomtarea 1 506 m²
Pris 8 500 000 kr
Objektsnr 41888291
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Dubbeltomt med över 1500 kvm centralt på Malen i Båstad med möjlighet att uppföra bostäder eller utveckla befintliga byggnader. Med endast 500 meter till havet och service är detta optimalt läge för exploatering av bostäder.

Omgivning

Underbara Båstad, liten och stor på samma gång, belägen på norra sidan av Hallandsåsen. Centralort på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll som växer och utvecklas och har olika sidor att visa upp under årets olika årstider. Sommaren med tennisveckan och nu även paddelvecka samt alla andra event och roligheter som drar folk till byn, hösten som lugnet efter stormen när vardagen och rutinerna landar i naturens krispighet runt om på Bjäre och i Båstad, vintern med sitt stilla lugn och våren med naturens knoppande och förhoppningar. Båstad är en by som lever året om. Båstad har mycket att erbjuda med naturen runt knuten. Vandra, golf, cykla det finnas många aktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. Mycket mer än potatis helt enkelt.

Kommunikationer

Båstad erbjuder allmänna kommunikationer i form av buss och tåg. Med tågstationer både i Båstad och i Förslöv erbjudes bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Köpenhamn, Halmstad och Göteborg. Med bilen kommer man snabbt ut till E6an och med närheten till flygplatsen i Ängelholm tar man sig till Stockholm på cirka en timme.

Planlösning

I Båstad på centralt läge vid Malen finns nu möjlighet att förvärva två exploateringsbara tomter för bostäder. På båda tomterna finns idag befintliga byggnader, varav den ena idag används som ett pensionat. Möjligheter att både bevara och utveckla befintliga byggnader eller exploatera nya bostäder. För mer information om möjligheter vänligen se bifogad detaljplan.

Service

I centrala Båstad finns all service som behövs, så som affärer, butiker och restauranger. Även Boarps handelsområde har det mesta man behöver - här finns bl.a grönsakshall, fiskaffär, blomsteraffär, tyg- och inredningsbutik, café och restaurang.

Örebäcksvägen 3 & Köpmansgatan, Båstad

Exploateringsbara tomter på Malen i centrala Båstad!

Visad