Wihlborgs startar bygget av Postterminalen

Wihlborgs startar nybygget av en kontorsfastighet, Postterminalen, med moderna kontorslokaler  i Lunds centrum. Fastigheten kommer att rymma omkring 600 arbetsplatser.

Namnet är detsamma men den tidigare Postterminalen ersätts nu av nya ljusa toppmoderna kontorslokaler på Sockerbruksområdet invid Kristallen, Lunds kommunhus. I Lund har efterfrågan på nya kontorslokaler länge varit stor och Postterminalen kommer med sina 11 000 kvadratmeter att möta efterfrågan på flexibla kontorslokaler i centralt läge.

Postterminalen ligger i anslutning till Lunds järnvägsstation och får direktkontakt till centrum via den nya cykel- och gångbron över spåren. Kontoren är lättillgängliga till och från buss och tåg vilket ger hyresgästerna möjlighet att utnyttja kollektiva färdmedel till och från jobbet.

- Under de senaste åren har det varit en stor efterfrågan på moderna kontorslokaler i centrala Lund. Postterminalens kontor kommer möta denna efterfrågan och erbjuda moderna, ljusa lokaler i anslutning till Lunds centralstation, säger Anders Jarl, verkställande direktör för Wihlborgs Fastigheter AB. Genom åren har Wihlborgs medvetet satsat på att förvärva, förvalta och projektera fastigheter i infrastrukturnära lägen.

Postterminalen präglas av en tydlig miljöprofil. Fastigheten får en egen solcellsanläggning på taket och kommer att få högsta miljöklassning och certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Det centrala läget vid stationen gör dessutom att medarbetarna kan resa miljösmart till och från jobbet.

Källa: Wihlborgs Fastigheter

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter