Vinn en Ipad mini!

Årets Uthyrare har varit igång i en månads tid och varje dag görs bekräftelser på uthyrda lokaler. När året är slut kommer Lokalguiden att presentera 50 vinnare i Årets Uthyrare. Dessa 50 får ett pris till ett värde av 2 900 kronor. Fem vinnare tilldelas utöver detta utmärkelsen Årets Uthyrare samt ett stipendium på 25 000 kronor.

Vinn en Ipad mini!

Vinn en Ipad mini!

Vinn en Ipad mini

Som alla vet är maj en ganska tuff månad med många tappade uthyrningsdagar på grund av röda dagar och klämdagar. Vi på Lokalguiden vill ge en extra morot till alla uthyrare och mäklare som deltar i Årets Uthyrare och har därför skapat en månadstävling. För att vinna tävlingen ska man bekräfta så många uthyrningar som möjligt i maj. Poängsättning görs enligt samma ekvation som på helårstävlingen. Vinsten är en Ipad mini!

Tipsa kollega

Det finns ett extra kriterium som också skall uppfyllas för att kunna vinna månadstävlingen: Värva en kollega till Årets Uthyrare.

Vill man ha chans att plocka hem en Ipad mini ska man alltså se till att en kollega går med i Årets Uthyrare. Namn på denne mailas till sofie.eriksson@lokalguiden.se och när den värvade kollegan bekräftar en uthyrning är man med i tävlingen.

Priset delas ut i juni

Tävlingen pågår 1-31 maj 2013. En Ipad mini levereras i juni till maj månads bästa uthyrare. Tävlingsledningens beslut kan ej överklagas.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter