"Vilken start på veckan!"

Anne-Li-Åldstedt, Humlegården

Anne-Li-Åldstedt, Humlegården

Tävlingen är avgjord. Anne-Li Åldstedt är vinnare i Årets Uthyrares majtävling. Bland dem som värvade en kollega till Årets Uthyrare blev hon den som bekräftade flest lokaler och hon får en Ipad Mini. Det var en glad och överraskad vinnare som tog emot beskedet.

- Är det sant? Det var roligt, tack så mycket!

Även om Anne-Li Åldstedt bekräftade flera lokaler under maj månad hade hon inte räknat med att vinna tävlingen.

- Det är en total överraskning och verkligen roligt. Vilken start på veckan!

Brinner för jobbet

Anne-Li Åldstedt har jobbat som förvaltningschef och uthyrare sedan 1998. Sen ett drygt år tillbaka är hon på Humlegården Fastigheter AB där hon hyr ut lokaler i Stockholm city. Hon berättar att hon brinner för sitt arbete.

- Det är roligt att träffa alla företag som söker nya lokaler och se hur just deras lokal växer fram, utmaningen att hitta rätt lokal som stödjer företagets verksamhet, att se deras glädje när de flyttar in. Jag gillar att göra affärer och jag tycker om bredden i mitt arbete, säger hon.

Ökat intresse för Årets Uthyrare

Totalt sett har över 400 uthyrda lokaler bekräftats i Årets Uthyrare. Fler än hälften bekräftades under maj månad.

- Vi märker att intresset för tävlingen ökar hela tiden och allt fler anmäler sin uthyrningar till Årets Uthyrare. Tävlingen har fått många nya deltagare bara de senaste veckorna och vi tror att månadstävlingen har påverkat till viss del, säger Sofie Eriksson, kommunikatör på Lokalguiden.

I maj månad bekräftades totalt 237 uthyrda lokaler på Årets Uthyrare – en ökning på nästan 100 procent jämfört med april – och sammanlagt 75 951 kvm. Som mest bekräftades 18 lokaler av en och samma person, men vanligast var det att en enskild uthyrare bekräftade mellan en och fyra lokaler.

Inte för sent

För uthyrare och mäklare som ännu inte registrerat ett konto på Årets Uthyrare finns det fortfarande tid. Årets Uthyrare pågår från 1 januari till 31 december 2013 och uthyrningar som gjorts innan registreringsdatumet räknas också in i tävlingen.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter