Videomöten med klass

Slipp restid- och reskostnad, men behåll upplevelsen av att åka Business Class. Dallasday erbjuder en hel serie specialanpassade möbler för videokonferensrum. Möbler som dessutom är väl kompatibla med hela kontorsmiljön.

Videokonferenstekniken har vuxit till sig och enligt såväl fackpress som branschens undersökningar är företagen nu redo att på allvar införliva videokonferensen i verksamheten. Men endast teknik kommer inte att vara nog för användarna. Företaget Dallasday är ett företag i framkant inom mötesmiljöer och var först på marknaden med ett tydligt fokus på det teknikbaserade konferensrummets användarvänlighet och trivselfaktor.

Möbler som inspirerar

Under våren förra året lanserade Dallasday sin första möbel, SeeYou®. En allt-i-ett lösning för videokonferenssystem. I möbeln döljs teknik, ljudsystem, presentationsskärm, kamera och belysning, allt i en elegant förpackning. Nu kompletteras idén med en hel serie möbler, som älskar teknik; förvaringsskåpet StoreIt® med mått specialanpassade för teknikrack, vinklade konferensbordet WeSit® för bästa placering gentemot videoskärmen och konferensbordet MeetMe® med diskreta och väl tilltagna bordsbrunnar för teknikanslutningar.

– Videokonferens är ett miljövänligt och effektivt sätt att mötas, men nu måste det även bli attraktivt, lite som Business Class, men utan att behöva resa. Anpassade möbler gör att tekniken smälter in och att funktionen och målet med givande möten kommer i första hand, förklarar Dallasdays grundare Marit Fastlund.

Rätt färg - bättre möte

Marit har under flera år jobbat som inredare av olika mötesmiljöer. I takt med att dessa miljöer blivit allt mer teknikbaserade har hon även sett ett ökat behov av fungerande koncept som håller för hela kontoret och där de teknikkrävande mötesrummen får en självklar plats. Det kräver i sin tur såväl anpassade möbler som speciella förutsättningar i övriga inredningen.

– Ska man få ut maximal effekt av videokonferensen spelar belysningen, färgval och material mycket större roll än man kan tro, berättar Marit.

Dallasday vill därför ge sina kunder en fungerande lösning som maximerar videokonferensens och andra tekniska mötesmiljöers fördelar.

För alla företag

Dallasday vill också döda myten om att videokonferenser endast är till för storföretagen. Med konkurrenskraftiga priser och lättplacerade möbler i ljus skandinavisk design, hoppas man tilltala även medelstora och mindre företag. Förutom möbler erbjuder Dallasday inredningstjänster för hela kontorsmiljön.

Möbelserien tillverkas dels i målad och lackad MDFmed en stomme av vit melamin samt högtryckslaminat med betsade och vaxade kanter. Alla ståldetaljer är svartlackerade. Samtliga produkter kan specialbeställas i valfri färg eller träslag för matchning av företagets övriga profil. Och sist men inte minst så är möblerna är svenskproducerade.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter