Vid årsskiftet lanserade Lokalguiden ett...

Vid årsskiftet lanserade Lokalguiden ett nytt administrationssystem som innebär stora förbättringar för både lokalsökande företag och fastighetsägare.

I en helt ny hantering av uppläggning av lediga lokaler har vi fokuserat mycket på postnummer och gatuadresser för att kvalitetssäkra att lokalerna registreras under rätt område. Med alla Sveriges gator inlagda i vårt system och en funktion som gör det omöjligt att råka stava fel när man skriver in den lediga lokalens gatuadress, möjliggörs detta.

Ytterligare en del i utvecklingen av administrationssystemet är att det på objektskorten ryms mycket mer information om de lediga lokalerna än tidigare samt att man som fastighetsägare kan namnge pdf:erna man lägger upp om lokalen. Så när en lokalsökande går in på lokalguiden.se och klickar på en lokal, får de mer och tydligare information.

- Eftersom vi har den ledande webbsidan för lokalsökande företag är det viktigt för oss att vara lyhörda för våra kunders önskemål. Därför utvecklar vi våra system kontinuerligt, säger Tom Vikström, VD på Lokalguiden.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter