Victor Sadner, Uthyrare på Volito Fastigheter AB: Jag gillar att lösa problem

Victor Sadner, Uthyrare på Volito Fastigheter AB, pratar om framtiden för uthyrningsbranschen, missuppfattningar som kan uppstå och hur han möter en hyresgästs behov och krav.

Hur skulle du beskriva den optimala hyresgästen?

- Jag anser att man till stor del skapar den perfekta hyresgästen själv som hyresvärd. Genom att ha en öppen dialog där man förstår varandras behov så skapas en god relation. Nöjda hyresgäster är våra bästa ambassadörer och spelar en betydande roll när man verkar i en stad där alla känner alla.

Victor Sadner, Volito Fastigheter

Victor Sadner, Volito Fastigheter

Vilka missuppfattningar kan dyka upp i samband med en uthyrning och hur jobbar du för att undvika dessa?

- De vanligaste missuppfattningarna uppstår kring ansvarsfördelningen av underhållet. Vi försöker att vara så tydliga som möjligt kring detta och arbetar hela tiden med att förbättra våra avtal. Det är särskilt viktigt när det kommer till brandskydd och andra myndighetskrav.

Hur jobbar du för att möta en hyresgästs behov och krav?

- Jag ställer frågor och försöker att sätta mig in i hur deras verksamhet bedrivs. För oss som långsiktig fastighetsägare så är det viktigt att våra hyresgäster kan bedriva och utveckla sina verksamheter i våra fastigheter över tid. Då är det viktigt att det blir rätt från början.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

- Jag gillar att möta nya människor och att lösa problem. Det är en härlig känsla när man efter hårt arbete når fram till avtal där bägge parter är nöjda. Dessutom arbetar jag ihop med duktiga kollegor och tillsammans ser vi till att ha kul på jobbet.

Hur är en bra uthyrare?

- Lyhörd, energisk och service minded.

Vad skulle du säga är svårast med ditt jobb?

- Eftersom jag även jobbar med förvaltningen så innebär det att jag också måste upprätthålla god service mot befintliga hyresgäster och det gör en lite splittrad ibland.

Hur tror du framtiden ser ut för uthyrningsbranschen?

- Den ser god ut. Vi är ett Malmöföretag och jag tror stenhårt på Malmö. Staden växer och förändras ständigt. I takt med att även utbudet på lokaler ökar så kommer vi fastighetsägare att behöva tänka i andra banor för att attrahera hyresgäster.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter