Träkronan får ny hyresgäst

Träkronan i Piteå får en ny hyresgäst när H&M byter lokal och utökar sin yta till 2 200 kvadratmeter. Samtidigt pågår förhandlingar med flera intressanta etableringar. 

– Vi är glada att kunna presentera H&M som en hörnsten och attraktiv partner i projekt Träkronan. Och det känns riktigt roligt att Piteå blir först ut i regionen med konceptet H&M Home och att H&M Beauty introduceras i Piteå, säger Christina Skoog, VD, Skoogs Handels AB.

Projekt Träkronan omfattar ett helt kvarter mitt i centrala Piteå, som förutom shopping även inkluderar boende i bland annat stadsradhus och ett nytt hotell, 15 våningar högt, med skybar och högklassig restaurangverksamhet. H&M’s uppväxling i Piteå kommer innebära en stor ökning av kedjans butiksyta, som bland annat kommer innefatta regionens första H&M Home. H&M’s expansion i Piteå är ett led i H&M Sveriges satsning att växa genom nya lägen och utökade ytor.

– Skoogs hjärta klappar varmt för Piteå. Vi vill vara med och utveckla Piteå som handelsstad och besöksmål och bidra till en positiv utveckling i staden, avslutar Christina Skoog.

Källa: Pressmeddelande från Skoogs Handels AB.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter