Ta kontroll över den digitala närvaron

Är du ny chef över de sociala medierna på ditt företag? Frågan "var skall jag börja?" är ständigt förekommande. Vi har några snabba tips som hjälper dig att se över den digitala närvaron. 

Varje företag har en annan publik, andra behov och andra mål för deras närvaro på sociala medier. Utgå från hur den befintliga närvaron ser ut och ta del av tipsen nedan.

Lyssna: Något av det viktigaste du skall göra är att lyssna till företagets fans och följare. De kommer att ge dig ovärderliga insikter och inspiration till bland annat vilka funktioner eller produkter de efterfrågar.

Reflektera: Vilket innehåll har presterat bäst och på vilken plattform? Analysera ett inlägg, hade det en länk? En bild? Var det seriöst eller humoristiskt?

Behörigheter: Vilka av de anställda har tillgång till att uppdatera de sociala medierna på företaget? Alla behöver kanske inte vara administratörer, det räcker många gånger med att bara vara redaktörer. Många företag har ingen koll på vilka som har tillgång till att logga in på de olika plattformarna.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter