Stort genomslag för månadstävling – nya namn i topp

Årets Uthyrare har fått nya ledarnamn i Stockholm och Västra Götaland.

Årets Uthyrare har fått nya ledarnamn i Stockholm och Västra Götaland.

Lokalguiden har utlyst en ny månadstävling i Årets Uthyrare. Information om tävlingen gick ut den första oktober och bara ett par timmar senare hade tävlingen fått både nya deltagare och nya namn som toppar den totala tävlingen.

- Det är väldigt roligt att det fortfarande tillkommer nya deltagare och nästan ännu roligare att det skiftar i toppen. Det gör tävlingen både mer levande och mer spännande, säger Sofie Eriksson, kommunikatör på Lokalguiden.

Under lång tid har förstaplatsen i Stockholmstävlingen pendlat mellan två personer – Helena Ekman, Diligentia AB, och Fredrik Lindén, GE Capital Real Estate, men efter att Isabell Lindman, AB Sagax, bekräftat ett tiotal uthyrningar klättrade hon om duon.

Camilla Berglund, Valad Property Group, bestämde sig för att hoppa på tävlingen och med sina bekräftade uthyrningar gick hon rätt upp i topp i Västra Götalands-tävlingen.

Detta visar att tävlingen inte är avgjord än på långa vägar. Allt kan hända och det återstår att se hur länge det dröjer innan tävlingen har nya tävlande på ledande position.

Månadstävlingen bygger på antal bekräftade uthyrningar i oktober. Poängsättning görs enligt samma ekvation som på helårstävlingen. Vinnaren erhåller två inträdesbiljetter till eventet Årets Uthyrare 2013. Värdet av priset är 5 800 kronor.

Alla som deltar i Årets Uthyrare är automatiskt med i månadstävlingen och vinnaren meddelas per telefon i början av november. Tävlingsledningens beslut kan ej överklagas.

Information och anmälan till eventet Årets Uthyrare 2013.

Om tävlingen Årets Uthyrare.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter