SthlmHUB snart fullt uthyrt

Mengus andra fond, Mengus 2011, har hyrt ut merparten av kontorshuset SthlmHUB på Vasagatan 12 i centrala Stockholm. Nu återstår bara 500 av totalt 5 800 kvadratmeter att hyra ut.

– Det är gynnsamt att kunna erbjuda attraktiva kontorslokaler i en marknad där det är ont om alternativ att välja mellan, säger Hansi Danroth, Senior Partner vid Mengus. Efter att den förra stora hyresgästen, försäkringsbolaget Fora, flyttade ut i maj 2015 har vi totalrenoverat, utökat och hyrt ut en hel byggnad i bästa läge mitt emot Centralstationen – i den just nu mest dynamiska delen av CBD.

Fyra företag har tecknat hyresavtal i byggnaden,där samtliga inflyttningar sker i september/oktober. Hyresavtalen har en löptid på mellan fem och sju år.

Byggnaden får, i tillägg till moderna tekniska installationer, nya fasadpartier och större fönster mot Vasagatan, utökade våningsplan mot gården och två terrasser varav en längst upp med utsikt över bl a Stadshuset.

– Just nu återstår endast en butik om 194 kvadratmeter och ett mindre kontorsplan om 247 kvm att fylla innan huset är 100 % uthyrt, säger Danroth.

Plan 5 – 8 om ca 2 950 kvadratmeter förhyrs av det svenska klockföretaget Daniel Wellington.

Plan 4 om ca 790 kvadratmeter förhyrs av den svenska ekonomikonsultföretaget Meritmind.

Plan 3 om ca 840 kvadratmeter förhyrs av ett amerikanskt medicintekniskt företag.

Plan 2 om ca 750 kvadratmeter förhyrs av det finska tandvårdsföretaget Megakliniken.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter