Stena Fastigheter bygger i Limhamn

Stena Fastigheter har beviljats bygglov till ett nytt bostadshus vid Dragörkajen på Limhamn i Malmö. Utöver bostadshuset kommer även två lägre byggnader i två plan uppföras. 

Utöver bostadshuset, som inrymmer 63 hyresrätter, kommer även två lägre byggnader i två plan uppföras, med lokaler i bottenplan och lägenheter ovanpå. Stort fokus läggs på energi- och miljöfrågor och husen miljöklassas enligt Miljöbyggnad Silver.

Planerad byggstart är oktober 2015 med beräknad inflyttning hösten 2017. Hälften av hyresrätterna kommer att ha två rum och kök och hälften tre rum och kök. Lägenheterna förmedlas via Boplats Syd.

- På Dragörkajen kan vi erbjuda ett boende på bästa läge, direkt vid kanten av Dragörkajen på Limhamn. Lägenheterna kommer att ha en strålande vy mot Öresund och genom de tillhörande lokalerna vill vi bidra till folklivet vid kajen, säger Unni Sollbe, VD Stena Fastigheter Malmö.

- Det finns ett stort behov av hyresrätter i våra storstadsregioner. Satsningen i Malmö ligger helt i linje med vår ambition att få igång en omfattande nyproduktion. Vårt mål är att bygga 500 bostäder per år, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

Källa: Pressmeddelande Stena Fastigheter

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter