Snabbare nätverk

Är du trött på att det känns som om någon har hällt sirap i din bärbara dator? Är du trött på att vänta på att den ska tänka färdigt? Hjälpen finns runt hörnet och dessutom till en billig peng. ZyXEL har lanserat två trådlösa USB-adaptrar som snabbt och enkelt ökar hastigheten i ett trådlöst nätverk med upp till fem gånger.

ZyXEL NWD2105 har en ultrakompakt design för att ta minimal plats när den sitter i en bärbar dator. Med ett enda klick är enheten redo att användas på såväl stationära som bärbara datorer. Hastigheten i nätverket uppgraderas direkt. Datahastigheten i ett 802.11g-nätverk kan tredubblas till 150Mbps, tack vare 802.11n-kompabiliteten.

ZyXEL NWD2205 är ännu snabbare, den senaste 802.11n-standarden uppgraderar nätverkshastigheten upp till 300Mbps, fem gånger snabbare än med 802.11g.

Den har även en energisparande funktion som känner av hur långt ifrån den trådlösa accesspunkten enheten är. När NWD2205 är inpluggad i en dator som är nära accesspunkten reduceras signalstyrkan automatiskt, vilket innebär att mindre energi dras. När ingen trafik skickas slår NWD2205 automatiskt över till energisparläge för att spara på elförbrukningen.

ZyXEL NWD2105 finns tillgänglig för 195 kr (inkl. moms) och ZyXEL NWD2205 kostar 295 kr.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter