Smart och klart kontor mitt i stan

Har ni egentligen inte tid att flytta? Vill ni bara kunna sätta nyckeln i låset till er nya lokal och börja jobba? Nu finns chansen mitt i Göteborg. Vasakronan har lanserat sitt nya koncept även här och erbjuder ett nyckelfärdigt kontor för 16 personer, med utsikt över Gustav Adolfs Torg. Här är allt smart, och klart.

Vasakronans kontorskoncept Smart & Klart introducerades i Stockholm 2014 och innebär ett nyckelfärdigt kontor utformat på bästa sätt, fullt möblerat och inrett och där allt ingår. Allt från kaffemuggar till nätverk. Konceptet blev snabbt en framgång och erbjuds nu även i Göteborg.

Flytta in direkt

På dagens hyresmarknad är det svårt för många företag att ha lång framförhållning, behovet av att flytta till nya lokaler kan i stort sett uppstå på en dag.

- Alla tjänster man önskar kan man sedan köpa till, förklarar Fanny Murén. Vi har ett jättebra samarbete med Coor och via en tjänstemeny kan man kryssa i vilka tjänster man önskar, som till exempel städning, fruktkorg eller posthantering. Och allt är redan förhandlat och klart. Skulle man sakna något i början, något vi inte tänkt på, hör man självklart av sig till oss.

Trots att kontoret är mer än fullutrustat och förberett finns det plats för ytterligare saker som kan sätta en egen prägel på lokalen.

- Man får inte göra några ingrepp i lokalen, men självklart är det fritt fram att möblera om, om man vill eller behöver det. Och skulle man behöva köpa till någon möbel har vi kontakt med flera bra leverantörer.

Ett i varje område?

Enligt Fanny Murén är många nyfikna på det nya konceptet och Vasakronan själva har Smart & Klart-tänket med sig hela tiden.

- När vi får tillbaka en lokal tänker vi alltid Smart & Klart. Passar läget, huset, planlösningen? Det är dock bara guldkornen vi kan tänka oss att göra om till Smart & Klart-kontor, de lokaler som har något extra som kan locka. Vi äger ju lokaler från Läppstiftet till Gårda och visst hade det varit kul med minst ett i varje område. Så håll utkik efter fler, uppmanar Fanny Murén avslutningsvis.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter