Skrivbord med saltstänk i Hamnpaviljongen

Med vatten på tre sidor ligger Hamnpaviljongen i

8633

8633

Bästa läget

Att ett företag tar hela huset har däremot aldrig varit aktuellt.

- Nej, jag vill att flera företag ska kunna njuta av det här läget, menar Thomas Leijon. Området är ju fantastiskt! Med vatten på tre håll och med den här utsikten - jag tycker inte att man kan hitta ett bättre kontorsläge i Malmö. Dessutom får man det småskaliga, här vill jag sudda ut gränsen mellan arbete och hemma. Nu i höst startar vi till exempel våra After work-kvällar, som vi ska ha en gång i månaden, det kommer bli både musik och föreläsningar.

Förutom läget får man som hyresgäst tillgång till postbox, fiberinternet med trådlös åtkomst, gemensam fikaplats med fri tillgång till kaffe fika, tre konferensrum, presentationsskärmar, videokonferensmöjligheter och tre terrasser i olika väderstreck. Alla arbetsplatser har utsikt över olika delar av hamninloppet och kanalerna. Det finns gott om parkeringsmöjligheter och även bra cykelvägar ut. Avtalen per arbetsplats skrivs med tre månaders uppsägningstid.

7539

7539

Planer för framtiden

I skrivande stund planeras det för att glasa in och skapa kontorsrum på nedervåningen.

- Vi har märkt att många efterfrågar att kunna stänga om sig så det vill vi kunna erbjuda. När vi är klara med det sista så fyller vi huset, det är jag absolut säker på.

Men det är inte bara Hamnpaviljongen i sig som planerar framåt. Att Malmö Stad vill göra något speciellt av hela området märks, tycker Thomas Leijon.

- Det här området prioriteras absolut av Malmö Stad. De vill satsa på de hamnnära områdena och ser det långsiktigt. Den utvecklingen känns väldigt spännande.

Thomas Leijon har dessutom fler egna planer för framtiden.

- Ja, jag har även byggrätter här på tomten så det finns ytterligare möjligheter för Hamnpaviljongen framöver.

0676

0676

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter