Serneke har fastställt köpcentrum

Serneke har nu färdigställt köpcentrumet Södercity i Kungsbacka och därmed ytterligare ett handelshus på 6 000 kvadratmeter där Willys, Nordic Wellness, Blomsterlandet och Kronans Apotek flyttar in.

Serneke har nu färdigställt köpcentrumet Södercity i Kungsbacka. Handelsstaden får därmed ytterligare ett handelshus på 6 000 kvadratmeter där Willys, Nordic Wellness, Blomsterlandet och Kronans Apotek flyttar in.

I höstas satte Serneke spaden i marken för det nya köpcentrumet i södra Kungsbacka. Trots tajt tidplan har Serneke hunnit klart i tid och Södercity är nu redo för att hyresgästerna ska flytta in. Lokalerna har överlämnats till ägaren Adapta Fastigheter.

- Projektet har flutit på bra och vi har lyckats få klart köpcentrumet på kort tid utan att tumma på kvaliteten. Slutresultatet blev fint, det har lagts lite extra krut i projektet på att få till en estetiskt tilltalande byggnad, säger Niklas Olsén, arbetschef på Serneke.

- Tillsammans med Sernekes kompetenta och engagerade medarbetare har vi skapat en fin handelsplats. Jobbet blev klart på avtalad tid och med utmärkt kvalitet. Vi är glada över att kunna erbjuda våra hyresgäster dessa fina lokaler, säger Per Thörnqvist VD på Adapta Fastigheter AB.

Södercity slår upp portarna i slutet på mars. I samarbete med Adapta bygger Serneke även handelshus Borgås i Kungsbacka som också det ska stå klart under 2016.

 

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter