Savills hyr ut 10 000 kvm i Göteborg

Savills har från FastPartner erhållit ett exklusivt uppdrag att hyra ut 10 000 kvm lager/industrilokal med kontor och 5000 kvm i möjlig nyproduktion av lager/logistik/produktion.

Savills har från FastPartner erhållit ett exklusivt uppdrag att hyra ut 10 000 kvm lager/industrilokal med kontor och 5 000 kvm i möjlig nyproduktion av lager/logistik/produktion. Fastigheten ligger i Orrekulla industriområde strax norr om Göteborg. Uppdraget startar per omgående och ytorna kommer vara tillgängliga från årsskiftet 2016/2017.

- Vi ser fram emot samarbetet med FastPartner. Orrekulla är ett expansivt och attraktivt område med en hög efterfrågan för den här typen av lokaler. Uppdraget ligger i linje med Savills satsning i västra Sverige säger Nils Åke Rydqvist Region- och uthyrningschef i området.

FastPartner som är uppdragsgivare och har ägt fastigheten sedan 2013 kommenterar:

- Vi ser den kommande vakansen som en möjlighet att utveckla fastigheten och har valt Savills som samarbetspartner då de presenterat ett intressant projektupplägg med erfarna och kompetenta uthyrningskonsulter som vi har stort förtroende för, säger Patrik Arnqvist, Regionchef FastPartner

Källa: Savills

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter