Säkert skåp för laptops

Med skåpet Laptop Trolley kan man förvara ett flertal bärbara datorer på ett enkelt och säkert sätt. Skåpet är lätt att rulla och medan de bärbara datorerna står i skåpen kan de kopplas till ett grenuttag för att ladda batterierna.

Deltaco introducerar nu Laptop Trolley från Chen-Source - ett snyggt, säkert och flexibelt förvaringssystem för upp till sexton bärbara datorer. Laptop Trolley passar perfekt för skolor, konferensanläggningar och kontor där många bärbara datorer behöver hanteras på ett effektivt och stöldsäkert sätt.

Laptop Trolley är ett lättrullat skåp där 16 bärbara datorer med skärmstorlek upp till sjutton tum samtidigt kan förvaras och laddas.

När datorerna skall användas rullas skåpet till lokalen och datorerna kan delas ut till användarna. När arbetet är klart placeras datorerna i sina fack och ansluts till laddarna.

Datorernas laddare har sina platser i ett utrymme på skåpets baksida där de ansluts till det inbyggda grenuttaget. Alla kablar fästs snyggt och prydligt upp i förberedda hållare.

Med hjälp av en manöverpanel med display kan laddningstiden för varje laddare styras individuellt. Laptop Trolley har även inbyggda fläktar för att ventilera ut överskottsvärmen som uppstår vid laddning.

När skåpet är stängt och låst ligger datorerna säkert stöldskyddade. De rejäla front- och bakdörrarna av stål har låsreglar som spärrar dörrarna på tre sidor.

Laptop Trolley har även förberedda låsöglor för fastlåsning av hela enheten med kätting och hänglås för att förhindra att tjuven tar med sig hela skåpet.

På skåpets ovansida finns plats för en lärardator eller en skrivare. Platsen är förberedd för fastlåsning med kabellås. Fyra extra grenuttag finns lätt åtkomliga på skåpets baksida.

Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter