Reklaminvesteringarna ökade med 9 procen...

Reklaminvesteringarna ökade med 9 procent under årets första kvartal i jämförelse med samma period 2010, enligt Institutet för reklam- och mediestatistik. Det är främst tv-reklamen och internetreklamen som ökar. Men snabbast växer mobilannonseringen. En trend som även Lokalguiden märker av.

- Vi ser en konstant ökning av antalet besökare på vår mobila webbsida, vilket helt ligger i linje med hur mobilen används i vår arbetsvardag, säger Tom Vikström, VD Lokalguiden. Vi har även en fördel i att vi inte har konstruerat en applikation utan i stället satsat på en webbsida som i stort sett fungerar med alla typer av telefoner.

Under vecka 18 hade vi exempelvis 2 899 klick på fastighetsägarnas lokaler, vilket är en tydlig fingervisning om att många surfar med mobilen. I ovanstående siffra räknas inte besöken via iPad in.

Ett flertal fastighetsägare har låtit Lokalguiden bygga en mobil plattform där deras lokaler presenteras när de lokalsökande företagen surfar in på deras webbsida. På detta sätt får man som lokalsökande företag enkelt en överblick i sin mobil över de lokaler som fastighetsägaren erbjuder.

Fastighetsägare som hittills valt Lokalguidens mobila plattform är: Bygg-Göta, Eklandia Fastighets AB, Sigillet Fastighets AB, Fabege, Vättersnäs Förvaltnings AB, KG Knutsson Fastighets AB, Diligentia Göteborg, Humlegården Fastigheter AB, Briggen, Aberdeen Asset Management och Dagon.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter