Prisad vare Kista Galleria

I början av året fick Kista Galleria ta emot pris för sitt restaurangutbud och i höstas invigdes den nya entrén som nu öppnar upp Modeboulevarden mot de expanderande bostadsområdena i norra Kista. Därmed ökar tillgängligheten för de boende i området – ett område vars befolkningsmängd förväntas växa med 24 procent de närmsta åren.

För andra året i rad kammade Kista Galleria hem vinsten i kategorin bästa utbud av restauranger och caféer. Bild: Citycon

För andra året i rad kammade Kista Galleria hem vinsten i kategorin bästa utbud av restauranger och caféer. Bild: Citycon

Kista Galleria förnyas kontinuerligt för att möta såväl lokalinvånarnas som marknad-ens föränderliga behov. Under hösten i fjol öppnade Kista bibliotek för allmänheten, nöjesutbudet stärktes med nyinvigning av världens största O’Learys och den nya entrén mot norra Kista invigdes.

Bättre tillgänglighet

I Kista byggs det för fullt, menar man på Citycon som äger Kista Galleria. Mellan år 2015 och 2020 ska över 3 000 nya bostäder stå klara på Kistahöjden, Kista Torn och Kista Äng, och den nya entrén till Kista Galleria förbättrar tillgängligheten och synligheten för såväl boende, bilburna och de som arbetar i området.

– Kista växer så det knakar. Vi räknar med en befolkningsökning med 24 procent de närmaste sex åren och den nya entrén skapar en mer tillgänglig ingång för de boende i norra Kista. Vi ville ha entréer i gallerians alla riktningar och det har vi nu, säger Magnus Åkesson, Commercial Director på Citycon.

Bästa restaurangutbudet

Kista Galleria är ett av Skandinaviens största köpcentrum med ca 180 butiker och ett fyrtiotal restauranger och caféer med mat från världens alla hörn. I Food Court, med över 6 000 gäster per dag, kan den hungrige besökaren välja mat från bl a Vietnam, Indien, Mexiko, USA och Italien. I Kista Galleria finns även världens största O’Learys och nyligen öppnade nya asiatiska restaurangkonceptet Zan.

För andra året i rad prisades Kista Galleria för sitt restaurangutbud. Över 2 100 stockholmare har intervjuats i Evimetrix årliga undersökning Stockholmarnas favoritcentrum. Och efter att huvudstadsborna sagt sitt stod det klart att de åter igen tyckte att Kista Galleria har det bästa utbudet av restauranger och caféer.

– Att Kista Galleria tar hem priset i år igen är självklart fantastiskt roligt och ett kvitto på att vårt erbjudande av mat och dryck i världsklass uppskattas av våra besökare. Vi har ett brett utbud med något för alla smaker och tack vare våra långa öppettider kan vi erbjuda allt från frukost och lunch till after work och middag. Vi är stolta över vinsten och hoppas att fler Stockholmare passar på att testa Kista Gallerias internationella restaurangutbud, säger Magnus Åkesson.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter