Platzer hyr ut i Högsbo

Platzer har hyrt ut en kontorslokal på 3148 kvm på JA Wettergrens gata 5 i norra Högsbo. Hyresavtalet sträcker sig 7 år framöver.

- Vi är glada att vi hittat en ny lokal i Högsbo för våra medarbetare på MacGregor i Göteborg. Området passar oss och vår verksamhet mycket bra, då det är ett centralt läge med goda kommunikationer till en rimlig hyresnivå. Vi ser fram emot en god relation med vår nya hyresvärd Platzer Fastigheter, säger Magnus Sjöberg, Vice President på MacGregor RoRo Division.

- Det har varit roligt att tillsammans med MacGregor arbeta fram en bra lösning för dem. Vi uppskattar att de valt oss och norra Högsbo. MacGregors verksamhet är ett positivt tillskott till Högsbo-området, som står inför en jättespännande utveckling framöver, säger Charlotte Adlerton Gadd, marknadsområdeschef på Platzer Fastigheter AB.

Norra Högsbo är ett företagsområde under förändring. Här planeras för nya bostäder i blandade upplåtelseformer, torg, lekplatser, dagligvaruhandel och kontor. Platzer har inlett ett arbete med att illustrera hur ett framtida ”Södra Änggården” kan ta form och förbereder nu för att påbörja utvecklingen av området så snart detaljplanen är klar.

Källa: Pressmeddelande Platzer

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter