Platzer hyr ut 2 000 kvm i Lundby

Ett 10-årigt hyresavtal för en kontorslokal på 2 356 kvm har tecknats mellan Platzer Fastigheter AB och Lundby Stadsdelsförvaltning. Inflyttning är planerad till oktober 2016.

- Vi behöver flytta från nuvarande lokaler då Bjurslättsskolan växer. Vi är mycket nöjda över att hittat nya lokaler hos Platzer och ser fram emot att flytta till hösten, säger Christer Samuelsson, stadsdelsdirektör på Lundby Stadsdelsförvaltning.

Stadsdelsförvaltningen Lundby erbjuder kommunal service till omkring 48 700 invånare. På uppdrag av stadsdelsnämnden erbjuder förvaltningen stöd, service och tjänster till invånarna bland annat inom områdena förskola, skola, fritid samt hälso- och sjukvård, Förvaltningen arbetar också med stadsutveckling, kvalitet, medborgardialog, folkhälsa och miljö i stadsdelen.

- Vi är mycket glada att Lundby Stadsdelsförvaltning har valt vår fastighet på Vågmästaregatan 1 för sitt nya kontor, säger Ulrica Sjöswärd, marknadsområdeschef för Platzer Fastigheter. Området befinner sig i ett spännande skede då hela Kvillebäcken är under ombyggnation och Backaplan står inför stora förändringar. Vi tror att Lundby Stadsdelsförvaltning kommer att trivas i miljön och de passar väl in med befintliga hyresgäster i huset.

Källa: Pressmeddelande Platzer

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter