Plats för fler på Jolengatan

På Jolengatan i Mölndal hittar man företag som Audi, Porsche, Huges Marina och STO Scandinavia AB. Det är Bygg-Göta som under åren byggt anpassade lokaler för dessa specifika verksamheter. Och det finns plats för fler...

Bygg-Göta äger ytterligare två tomter på 8 000 kvm respektive 5 000 kvm på Jolengatan.

- Här vill vi gärna bygga för verksamheter som behöver en utställningshall eller kanske för ett möbelvaruhus, säger Linda Neidert på Bygg-Göta. Vi får in en del förfrågningar, men vi tycker att det är viktigt att verksamheterna passar in i området. En del har även hört av sig och är intresserade av att köpa tomterna, men vi har sagt från början att vi vill bygga själva för att kunna hyra ut på minst 15 år.

1 928 kvm ledigt

Huset där Huges Marina just nu huserar byggdes från början för Gulves. Efter krisen 2008 har båtbranschen fortfarande inte återhämtat sig så Huges Marina kommer därför att flytta ut i förtid. Det betyder att huset på 1 928 kvm, precis invid rondellen, blir ledigt till våren.

- Att fylla upp det här unika huset är prioritet ett för oss. Att hyra ut ett helt hus innebär ofta en längre startsträcka så det blir en utmaning. Huset är verkligen något extra och har, förutom en stor utställningshall med stora fönsterpartier, 300 kvm kontor överst och även ett mindre lager och en tvätthall, beskriver Linda Neidert.

Bra läge för bilgata

Jolengatan och området runt omkring har genomgått en stark utveckling på senare tid.

- Många av våra hyresgäster, bl a Audi, upplever att Jolengatan med tiden blivit ett bättre läge än ut mot E6:an, berättar Linda Neidert. Gatan har blivit lite av en bilgata, men flera av de nyare bilmärkena saknas och de vill vi gärna få hit. Det märks att tiden efter krisen 2008 varit en återhämtningssträcka för många och vi har inte sett så många större biletableringar på senare tid, men det börjar komma igen nu. Vi är villiga att vänta in rätt hyresgäst!

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter