PHP-utvecklare sökes till Lokalguiden i Göteborg

Lokalguiden är Sveriges största förmedlare av lediga lokaler. De har funnits sedan 1994 och har Sveriges största och äldsta fastighetstidning för lokalsökande och flyttande företag. Lokalguiden.se är i dag Sveriges ledande webbsida för lokalsökande företag med över 8 000 lediga lokaler. Här erbjuds företag att på ett enkelt och effektivt sätt hitta en ändamålsenlig lokal. Lokalguiden.se sitter i fina lokaler centralt i Göteborg. För mer info se www.lokalguiden.se

Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa söksida?

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett tajt och engagerat utvecklingsteam som spänner över många discipliner. Tjänsten är bred och innefattar det mesta från programmering till underhåll av befintliga system, viss nyutveckling och en hel del kundkontakt.

Vi vill att du har några års erfarenhet av;

  • Arbete i Linuxmiljö, såväl programmering som serveradministration.
  • PHP OOP
  • Symfony 2 alt Laravel, Phalcon, Zend.
  • GIT
  • MySQL
  • Javascript/jQuery
  • HTML5/CSS3
För att trivas i rollen tror vi att du har en bred programmeringsbakgrund och trivs i att röra dig mellan back- och frontend. Lokalguiden.se är ett entreprenörsbolag som ger dig stora möjligheter att utvecklas och som kommer att utmana dig i en ständigt pågående affärsutveckling nära kunden. Det är viktigt att du är ordningsam, har sinne för struktur och dokumentation och trivs med att arbeta självständigt. God svenska i tal och skrift är viktigt.

Ansökan

Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Registrera din CV tillsammans med ett personligt brev på www.pspartner.se. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kontakta rekryteringskonsult Elin Mankert elin.mankert@pspartner.se eller Anna Petersson anna.petersson@pspartner.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Klipp från Lokalguiden-rätt sinne för lokaler

https://www.youtube.com/watch?v=fAk5SAvj8tg

https://www.youtube.com/user/LokalguidenTV/videos

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter