Personlig konferens mitt i city

Som en lugn oas mitt i Stockholm city hittar du Kungstornen Konferens i en av Europas första skyskrapor. Här erbjuds en varm och personlig miljö, hembakta kakor och en lyhörd och flexibel personal som går in för att ge bästa tänkbara service.

IMG_5094

IMG_5094

Alla typer av möten

Utöver sedvanliga konferenser och möten håller kunder gärna både frukostmöten och utbildningar hos Kungstornen Konferens. Lokalerna passar även utmärkt för mingel och går bra att boka även kvällstid och på helger. Alla konferensrum är utrustade med projektorer och all övrig utrustning man kan behöva.

– Om man vill kan man förgylla sin konferens med en stämningshöjande aktivitet. Tillsammans med vår samarbetspartner kan vi ordna aktiviteter för alla smaker, antingen i våra lokaler eller runt om i innerstaden. ”Så ska det låta”, ”Filmgala”, ”Segrarnas segrare”, och ”Stockholmsuppdraget” är några av aktiviteterna vi har att erbjuda, men det finns många fler och har man egna förslag ordnar vi givetvis även det.

Hembakta kakor

Mat och dryck för alla tillfällen erbjuds och måltiderna dukas vackert upp i den trivsamma lobbyn.

– Vi har en fantastiskt bra cateringfirma som erbjuder allt från varmlunch och bufféer till enklare sallader och lunchsmörgåsar. Maten brukar alltid vara mycket uppskattad. Är man ett större sällskap, eller om man vill ta en promenad, bokar vi bord åt gästerna på någon av restaurangerna i närområdet som vi samarbetar med. Så det finns många möjligheter för alla smaker.

I lobbyn står även den mycket uppskattade fikabuffén uppdukad hela dagen så att gästerna kan fika när de önskar.

– Förutom mormor Gunillas hembakta kakor och kaffebröd ingår även mycket frukt i buffén. Fikabuffén får vi mycket beröm för, berättar Caroline Engman avslutningsvis.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter