Perfekt läge i Hyllie Connect

I ett svårslaget läge med fin exponering mot tågen blir Vasakronans första hus i Hyllie ett hus som, å ena sidan, kommer att upplevas som stort och högt ut mot perrongen, men välkomnande och mänskligt vid entrén. Ett hus som möter den mänskliga skalan. 

Grönt på alla sätt

Hyllie Connect har ett tydligt fokus på hållbarhet, både i byggnation och drift.

- Den här fastigheten är grön på alla sätt, konstaterar Anneli Dahl. Nu när vi har möjlighet att bygga nytt från grunden är det klart att vi kommer att titta på den senaste miljötekniken.

Det gröna kommer även att vara synligt för blotta ögat för de förbipasserande. Planen är att varje våningsplan får en egen terrass med grönska och i en mjuk terrassering kommer huset att, bokstavligt talat, växa ner mot marken för att möta de närliggande bostadskvarteren.

- Vasakronan är ett av världens första klimatneutrala fastighetsbolag och flera av våra hus är miljöklassade enligt GreenBuilding eller LEED. För att involvera hyresgästerna i miljöarbetet erbjuder vi gröna hyresavtal och andra gröna tjänster, det gäller självklart även hyresgästerna som väljer Hyllie Connect.

MötesrumSödraHyllie

MötesrumSödraHyllie

Flexibel planlösning

I Hyllie Connect kommer man att kunna hyra sammanhängande ytor från 500 –

2 100 kvm i ett plan. Och planlösningen i huset tillåter alla typer av kontorslösningar, allt från kontorsrum, till öppna landskap och aktivitetsbaserat.

Den norra fasaden, som vetter mot spåren, tillåter större glasöppningar och ljusinflöden utan att solvärmebelastningen blir för hög. Den här delen av fastigheten passar bäst för konventionella arbetsplatser med bland annat skrivbord. I den södervända delen av fastigheten bryts interiören upp i mer loungeliknande miljöer och här skapas omväxlande utrymmen, perfekta för informella och kreativa möten. Den södra fasaden präglas i sin tur av burspråk och balkonger och ett flöde av människor i rörelse.

TenjinVisual.White.Hyllie

TenjinVisual.White.Hyllie

Beredda på byggstart

Sedan i höstas har Vasakronan arbetat aktivt för att marknadsföra Hyllie Connect och alla dess fördelar.

- Alla planer är framme, vi står beredda. Vår förhoppning är att sätta igång byggnationen under 2015. Intresset för Hyllie är fortsatt stort, det kommunikativa läget är svårslaget. Även bostadsbyggandet verkar komma igång ordentligt nu, vilket är en fördel för den fortsatta utvecklingen av Hyllie, menar Anneli Dahl avslutningsvis.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter