Nya kombikontor på Åvägen 17

Bild: Higab

Bild: Higab

Hur ser ert bestånd ut i Gårda och vad har ni ledigt just nu?

– Vi har bra tryck och efterfrågan på kontorslokaler i Gårda. För tillfället har vi få vakanser, det saknas större sammanhängande lokalytor i området. Det enda vi kan erbjuda just nu är några mindre kontor.

I Gårda äger vi bland annat Gårdavägen 2, Remfabriken, Åvägen 17, Brew House, Brandstationen, Spårvägshallen, Norra Ågatan 10 och Biskopsvillan.

Har ni något specifikt på gång i området?

– Nu i höst håller vi på att se över ledningarna för Åvägen 17, vilket innebär ett relativt omfattande jobb där gården grävs upp i två etapper.

Nästa år kommer vi att satsa mycket på nya kombikontor på Norra Ågatan 10. Tidigare har där funnits stora öppna ytor på flera tusen kvadrat som använts till tryckeri/lager. Dessa ska nu anpassas till nya hyresgäster. Vi planerar för kombinerade kontors- och lagerlokaler på ca 100-200 kvm.

Goran Zezovski, Kundansvarig, Higab

Goran Zezovski, Kundansvarig, Higab

Varför ska man som företag etablera sig i Gårda?

– Gårda har ett bra läge med konkurrenskraftig hyresnivå och det är lätt att ta sig hit både med kollektivtrafik och bil. Vi på Higab sitter själva i Gårda och trivs alldeles utmärkt. Vi kan till exempel cykla till många av våra kundmöten.

Vad tror du/vet du om utvecklingen av området framöver?

– Förhoppningsvis kommer det i framtiden att finnas utrymmen för både småskalig industri samt butiker och affärer i området.

Finns det något speciellt att tänka på när man som företag funderar på att etablera sig här?

– Var noga med valet av hyresvärd. Välj den som kan uppfylla kraven ditt företag har i dag, men som även kan följa med i eventuella förändringar framöver.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter