NP3 hyr ut i Falun

NP3 Fastigheter AB har tecknat två femåriga hyresavtal, ett på ca 1 500 kvm och ett på ca 500 kvm i Korsnäs industriområde invid sjön Runn, fem kilometer söder om centrala Falun. 

I lokalen, omfattande 1 500 kvm, etablerar sig Yamaha Store, den enda i regionen, för försäljning och service av motorprodukter från Yamaha. I lokalen, omfattande 500 kvm, kommer det bedrivas försäljning inklusive näthandel av skidor samt skate- och snowboards.

- Det är viktigt för NP3 med dessa långsiktiga uthyrningar som dessutom stärker Korsnäs där NP3 äger flertalet fastigheter, säger Örjan Willemark, Affärsansvarig för NP3 i Dalarna.

NP3 har 17 fastigheter i marknadsområde Dalarna med ett fastighetsvärde om 589 miljoner kronor samt en uthyrningsbar yta om 98 000 kvadratmeter. I huvudsak ligger fastigheterna i Falun och Borlänge men även i Leksand. Handel utgör den största fastighetskategorin med drygt 40 procent av hyresvärdet. Av Dalarnas 15 kommuner har Borlänge störst folkmängd medan Falun är residensstaden. NP3 har för avsikt att fortsätta växa i Dalarna.

 

Källa: Pressmeddelande från NP3 Fastigheter

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter