Notiser

Ica säljer till ing

Holländska ING Real Estate har förvärvat ICA West med ett bestånd av 25 butiksfastigheter i södra och västra Sverige. Priset blev 870 miljoner för de sju Kvantumbutikerna och de 18 Supermarkets som ingår i beståndet. ICA har tecknat hyresavtal för butikerna som i genomsnitt sträcker sig drygt tio år.

Storsatsande britter

öppnar kontor

Den brittiska fondförvaltaren Teesland IOG, som backas upp av Bank of Scotland, har öppnat kontor i Malmö och planerar att öppna ytterligare ett i Stockholm. Fondförvaltaren förvärvade nyligen tio fastigheter för 340 mijoner kronor i Skåne och avser att bygga upp en nordisk fond om sju-åtta miljarder kronor, varav 40-50 procent ska inventeras i svenska fastigheter.

Finansjättens första

förvärv i sverige

Henderson Global Investors, ett av världens ledande finansbolag, förvärvar en externhandelsfastighet i Löddeköpinge, mellan Malmö och Landskrona, av Ikano Fastighets AB. Förvärvet är Hendersons första i Sverige och enligt Fastighetsvärlden uppgick köpeskillingen nästan till 300 miljoner kronor.

Massage och kock

Drömkontoret är modernt och ljust där man har ett eget rum och större möjlighet att påverka sin situation. Det är också ett kontor med mycket trivseldetaljer som växter, färger och tavlor. På drömkontoret kan man få massage och en kock som fixar lunch och fika. Det visar Vasakronans undersökning Kontorsbarometern där man har frågat 1 000 svenskar som jobbar på kontor om deras arbetsmiljö.

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter