Nordika hyr ut 5 000 kvm i Partille

Nordika har fyllt K-Rautas tidigare lokaler i Lexby 11:14 i Partille med nya hyresgäster. Istället för verktyg och byggvaror blir det hemelektronik och trampolinpark i form av Elgiganten (3 000 kvm) och XL Jump (2 000 kvm).

Tillsammans skapar de nya hyresgästerna en utmärkt grund för etablering av ytterligare aktörer inom segmentet aktivitets- och destinationshandel. Nordika köpte fastigheten, som innehåller 15 000 kvm handel samt 3 000 kvm kontor och logistik, för ett år sedan. K-Rauta hade före tillträdet flyttat ut och lämnat stora vakanser till den tidigare ägaren som då valde att överlåta fastigheten till Nordika.

Sedan förvärvet har Nordika gjort ett stort omtag och fokuserat på att skapa en bra handelsplats som komplement till närliggande Allum och Partille Port.

Partille kommun växer kraftigt och ett expansivt bostadsbyggnadsprogram pågår där cirka 8 000 nya bostäder tillkommer mellan åren 2013-2018. Nya Partille Arena som också är en stor satsning, invigs i september i år och kommer göra kommunen ännu mer attraktiv för ny handel, kontorsetableringar och evenemang av alla slag.

Efter uthyrningarna finns ytterligare 5 000 kvm att hyra ut, vilket Nordika förväntas få klart under året.

- Det är extremt kul att lyckas får ordning på en fastighet som tidigare brottats med problem av olika slag och att få in Elgiganten på ett långt avtal samt en aktör inom det växande sport- och hoppsegmentet. Fastigheten har ett attraktivt läge inom Partille kommun med bra access, skyltläge mot E20 samt gott om parkeringsplatser så vi hoppas kunna fylla resterande vakanta ytor inom kort, säger Andrew Taylor, partner på Nordika.

Källa: Nordika

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter