Newsec hyr ut i Västerås

Newsec har tecknat ett 5-årigt hyresavtal avseende drygt 2 200 kvm i Centra-fastigheten i Västerås. Newsec förvaltar fastigheten på uppdrag av Agora som nyligen förvärvade densamma, som en del i ett större bestånd. Ny hyresgäst är teknikkonsultföretaget Sweco som flyttar in i juli 2016, och därmed tar de sista större vakanta ytorna i fastigheten.

- Det är mycket glädjande att kunna välkomna Sweco till Centra, som nyligen förvärvades av Agora efter att de senaste åren genomgått en ombyggnation från renodlad galleria till handel med gatuentréer och kontor på ovanliggande plan. Därmed är fastigheten nästintill fullt uthyrd, säger Olof Hallgren, Newsec Asset Management.

- Vi ser mycket fram emot att flytta in i våra nya lokaler, som både är moderna och med ett utmärkt läge. Inflyttningen ligger rätt i tiden då vi kommer att samlokalisera med våra nya kollegor från Grontmij, säger Maria Frid, chef Lokaler på Sweco.

Centra, med fastighetsbeteckning Lennart 17, har en total yta om cirka 13 000 kvm, varav drygt 3 000 kvm kontor och cirka 9 500 kvm handelsyta, är belägen centralt i Västerås. Newsec har förvaltat fastigheten sedan 2011.

Källa: Newsec

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter