NCC aktiva på andra sidan sundet

NCC Property Development befäster sin position som en av de ledande fastighetsutvecklarna i Danmark. Med sitt koncept Company Houses förser man marknaden med flexibla kontorsytor runt om Köpenhamn. 

Teglholmen Company House II

Teglholmen Company House II

NCC Property Development har utvecklat kontorsfastigheter i flera etapper i Vallensbaek Company Park, tio minuter från centrala Köpenhamn. De två första etapperna, som färdigställdes 2009 och 2011, är fullt uthyrda och sålda till Saremo Properties.

NCC Property Development är just nu i full gång med etapp tre, ett hus om cirka

8 800 kvm med inflyttning i maj nästa år. I somras kom meddelandet att NCC Property Development även sålt den pågående etappen. Köpare är danska pensionsfonden PKA.

- Det är glädjande att kunder och investerare uppskattar NCCs koncept och vi befäster ytterligare vår position som en av de ledande fastighetsutvecklarna i Danmark, säger Carola Lavén, affärsområdeschef på NCC Property Development, i ett pressmeddelande.

Flexibelt koncept

Samtliga kontorsfastigheter i Vallensbaek Company Park byggs som ett så kallat Company House, där hyresgästerna delar gemensamma faciliteter som exempelvis reception, entréhall, möteslokaler, fitness- lokaler och matsal.

Och fler kontorshus enligt samma koncept är på gång.

I hörnet av Teglholmsgade och Teglholm Allé byggs exempelvis Teglholmen Company House II. Huset får ett fantastiskt exponeringsläge från Teglholmsgade, dessutom med utsikt över Teglholmskanalen och Frederiksholmsløbet på andra sidan vägen. Även detta hus, i likhet med husen i Vallensbaek Company Park, blir miljöcertifierat enligt DGNB-standarden.

Vallensbaek Company House III

Vallensbaek Company House III

Första huset i Gladsaxe

Även i Gladsaxe har NCC möjlighet att uppföra 85 000 kvm kontorslokaler. Första huset som nu byggs är Gladsaxe Company House, ett hus som blir ett landmärke i området med fin exponering och synlighet ut mot Ringvejen.

Möjligheten till flexibla och skräddarsydda ytor är en av grundidéerna när man etablerar sig här i ett, eller flera, Company Houses. Flexibilitet är nyckelordet i ett NCC Company House, de möjligheterna kommer att finnas även i Gladsaxe Company House. Kontor i olika storlekar, från 650-5 000 kvm, kommer att erbjudas marknaden.

Området Tobaksvejen i Gladsaxe kommer att byggas ut i takt med att uthyrningen fortskrider och avtal skrivs på.

Gladsaxe Company House uppförs enligt lågenergiklass A och kommer att miljöcertifieras enligt DGNB-standard, "Guld".

Gladsaxe Company House

Gladsaxe Company House

Dina sparade favoriter

Nedan listas dina sparade favoriter.

Dina uppgifter

Få prisuppgifter och mer information om dina sparade favoriter.

Din intresseanmälan är nu skickad. Vill du rensa dina favoriter?

Rensa dina favoriter